Logo
resepti göndər
Menyunu dəyişdir
  • Ana səhifə
  • Haqqımızda
  • Reseptlər
  • Xəbərlər
  • Tədbirlər
  • Resurslar
  • Qalereya
Badımcan küküsü
Badımcan küküsü

Badımcan küküsü

Hazırlanma müddəti

40-45 dəqiqə

Bişirilmə müddəti

15- 20 dəqiqə

Hazırlanma çətinliyi

Orta

non_vegan

Tərkibi

600 q Badımcan

100 q Qoz ləpəsi

300 q Qırmızı soğan

10 q Alça turşusu (mət)

6 ədəd Yumurta

50 q Buğda unu

150 q Kərə yağı

15 q Duz

5 q İstiot

Hazırlanma üsulu

Yuyulub təmizlənmiş badımcan, qırmızı soğan və qoz ləpəsi ayrı-ayrılıqda ətçəkən maşından keçirilir. Badımcan və soğanın suyu sıxılır, üzərinə turşu, duz, istiot, çəkilmiş qoz, yumurta və un əlavə edilib qarışdırılır. Hazırlanan qarışıq tavadakı yağa əlavə edilir, ocaqda və ya sobada bişirilir. Hazır olduqdan sonra soyumağa qoyulur və doğranaraq süfrəyə təqdim olunur.

Bülletenimizə

abunə ol

Ana səhifəHaqqımızdaMəxfilik siyasətiReseptlərQaydalar və şərtlərKukilər siyasəti

Ünvan:

Süleyman Vəzirov 22
AZ1025, Azərbaycan, Bakı
(+99412) 464-22-10
(+99450) 502-21-11

Millidadlar.az © Bütün hüquqlar qorunur 2025

Veb-sayt MegaSec tərəfindən hazırlanıb.